Skip to content

Maatregelen Coronavirus

Extra maatregelen Coronavirus
Op een veilige manier genieten van het Bredase water!
Uiteraard nemen wij de komende periode extra maatregelen om het zelf varen op veilige en hygiënische manier mogelijk te maken voor zowel de gast als voor onze werknemers. Veiligheid en gezondheid staat immers voorop! Aangezien jullie zelf gaan varen is er zo min mogelijk contact en varen jullie echt met jullie gezelschap in jullie eigen boot. Dit maakt het risico een stuk minder. Daarnaast hebben wij nog de volgende maatregelen genomen:

– Betaling is enkel per pin mogelijk. Ook de borg kan per pin voldaan worden. Na elke pintransactie wordt het pinapparaat door onze medewerkers gereinigd.

– Tussen elke boottocht plannen wij minimaal een uur de tijd. Deze tijd wordt gebruikt om elke boot volledig te kunnen reinigen na een tocht.

– Wij proberen de verschillende sloepen zoveel mogelijk op verschillende tijdstippen te plannen, zodat er vrijwel nooit meerdere gasten aanwezig zijn op onze locatie.

– Gedurende de uitleg zal onze begeleider minimaal 1,5 meter afstand bewaren van jullie en de uitleg dus op gepaste afstand geven. Wij vragen dit ook van onze gast.

– Daarnaast werken wij uiteraard enkel met kerngezonde medewerkers en blijven medewerkers met klachten of griepverschijnselen verplicht thuis. Wij vragen ook onze gast om zich hieraan te houden.

– Tot slot wordt onze vertreklocatie meerdere keren per dag volledig gereinigd.