Skip to content

Zelf Varen Breda

Ontdek hoe mooi Breda is vanaf het water

Naamloos-3

Zelf Varen over de Singels van Breda

Op een mooie zonnige dag is het heerlijk genieten op de Bredase Singels. Na een korte uitleg gaan jullie zelf voor 2 uur op pad in één van onze sloepen.

Onze sloepen zijn gemakkelijk te besturen en zo varen jullie langs al het moois van Breda, zoals vele historische bezienswaardigheden en prachtige natuur. Wanneer kom jij de Bredase Singels ontdekken?

Helaas is het Zelf Varen seizoen voorbij.
Mochten we de komende periode nog mooie vaardagen krijgen dan zijn de sloepen enkel nog telefonisch te boeken.
Neem hiervoor dan contact op met: 076-7676001 of stuur een email naar: info@bootjevarenbreda.nl.

Vanaf maart 2024 zullen de boten weer online boekbaar zijn.

Wat we te

Bieden hebben

>>>>>>>

Onze sloepen

Onze sloepen variëren van 6-persoonssloepen tot aan sloepen voor 10 personen. Hiermee kan je op een relaxte manier zelf het Bredase water gaan verkennen! Voor deze sloepen is geen vaarbewijs nodig.

Klik Hier

Unieke tocht

Je vaart zelf door de Singels van Breda langs o.a. ‘t Spanjaardsgat, het Valkenbergpark, de Koepelgevangenis en vele andere bezienswaardigheden. Laat je verrassen door al het moois van Breda vanaf het water..

Klik hier

BAAI Breda

BAAI is dé hotspot van Breda en de opstapplaats van jullie tocht. Het is een heerlijke plek aan het water waar je zowel voor als na je boottocht kan genieten van een heerlijk drankje of een hapje.

Klik Hier

Welkom bij Zelf Varen Breda

Zelf Varen Breda is een van de prachtige labels van Groepsuitjes Breda. In 2008 zijn we gestart met het varen van groepen door de Singels van Breda en inmiddels zijn we een echt begrip geworden in Breda. Tijdens een zelf varen tocht kan je op een relaxte manier zelf het Bredase water gaan verkennen. Combineer dit met een heerlijk hapje en drankje aan boord en ervaar een heerlijk middagje ontspannen in de buitenlucht.

ZelfVaren_2207-92

Onze route

Tijdens jullie Zelf Varen tocht varen jullie een prachtige route door de Singels van Breda. Hierbij vaar je langs mooie bezienswaardigheden zoals ‘t Spanjaardsgat, ‘t Kasteel van Breda, de Koepelgevangenis maar bijvoorbeeld ook het mooie Valkenbergpark. Halverwege vaar je nog een klein stukje richting de Mark waar het water wat smaller wordt en de omgeving wat groener!