Spring naar content

Tarieven en Sloepen

Zelf Varen is bij ons mogelijk op meerdere verschillende sloepen van verschillende formaten!
Op dit moment hebben we een vloot van 11 boten beschikbaar voor het Zelf Varen. Zo beschikken we over sloepen voor maximaal 6 personen en sloepen voor maximaal 10 personen.

Let op: Je kunt voor maximaal 12 personen online boeken, ben je met een groter aantal? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder: 076 – 7002713. Ook werken wij met een borg van €100,- op onze elektrische 6-persoonssloepen. Dit bedrag kan op de kade enkel per pin betaald worden. Na afloop zal de borg, wanneer er geen schade is aan de sloep, weer terug overgemaakt worden.

ZelfVaren_2207-53

Whaly 6-persoonssloep

De meeste Zelf Varen tochten worden gevaren op een Whaly. Wij hebben 9 van deze sloepen beschikbaar. Deze boten zijn perfect voor kleinere gezelschappen of gezinnen en bieden plaats aan 6 personen.

Deze kleine behendige bootjes zijn de perfecte boot om in een klein gezelschap het Bredase water op te gaan! Deze boten zijn online in te boeken en varen in verschillende shifts.

Voltarief 2 uur: € 85,- per sloep
Varen met korting: € 65,- per sloep

Naamloos-1

Luxe 10-persoonssloep

Naast de 6-persoonssloepen hebben we ook een wat ruimere luxere sloep beschikbaar. Onze Riviera is een ruimere sloep aangedreven door een dieselmotor.

Deze luxe sloep biedt plaats aan maximaal 10 personen. Mocht je net iets meer comfort wensen, dan is deze sloep een echte aanrader.

Tarief 2 uur: € 169,50 per sloep

Naamloos-1

Luxe sloep met schipper

Met meer personen varen? Kijk dan eens bij Bootje Varen Breda. Hier bieden we diverse luxe sloepen waar je met gezelschappen van 10 personen tot aan 50 personen op 1 sloep kan varen.

Deze tochten zijn uit te breiden met verschillende luxe arrangementen. Van BBQ’s tot lunch en van borrelhapjes tot drankjes aan boord. Deze sloepen worden altijd met een ervaren schipper gevaren en zijn erg leuk met een groep!

Tarief 2 uur vanaf €32,50 per persoon

Elektrische zelfvaren sloep 5

Duurzame sloepen

Ontsnap aan de hectiek en ontdek de charme van Breda vanaf het water! Stap aan boord van onze nieuwe luxe elektrische sloepen en vaar in stijl over de prachtige Bredase singels. Dé perfecte combinatie van luxe en duurzaamheid voor een onbezorgde vaarervaring, speciaal ontworpen voor comfortabel varen met 6 of 8 personen.

Deze luxe sloepen zijn gemakkelijk te besturen en geheel geruisloos. Omarm de toekomst van varen. Daar waar comfort, klasse en duurzaamheid samenkomen.

Voltarief 2 uur 6 persoonssloep: €92,50 per sloep
Varen met korting: € 85,- per sloep

Voltarief 2 uur 8 persoonssloep: €149,50 per sloep