Spring naar content

Tarieven en Sloepen

Zelf Varen is bij ons mogelijk op meerdere verschillende sloepen van verschillende formaten!
Op dit moment hebben we een vloot van 11 boten beschikbaar voor het Zelf Varen. Zo beschikken we over sloepen voor maximaal 7 personen en sloepen voor maximaal 10 personen.

ZelfVaren_2207-53

Whaly 7-persoonssloep

De meeste Zelf Varen tochten worden gevaren op een Whaly. Wij hebben 9 van deze sloepen beschikbaar. Deze boten zijn perfect voor kleinere gezelschappen of gezinnen en bieden plaats aan 7 personen.

Deze kleine behendige bootjes zijn de perfecte boot om in een klein gezelschap het Bredase water op te gaan! Deze boten zijn online in te boeken en varen in verschillende shifts.

Tarief 2 uur: € 82,50 per per sloep

Naamloos-1

Luxe 10-persoonssloep

Naast de 7-persoonssloepen hebben we ook wat ruimere luxere sloepen beschikbaar. Onze Riviera is een ruimere sloep aangedreven door een dieselmotor. Onze Nassau sloep is één van onze elektrische sloepen en wordt dus aangedreven door een stille elektrische motor.

Deze luxe sloepen bieden plaats aan maximaal 10 personen. Mocht je net iets meer comfort wensen, dan is één van deze sloepen een echte aanrader.

Tarief 2 uur: € 137,- per boot

Naamloos-1

Luxe sloep met schipper

Met meer personen varen? Kijk dan eens bij Bootje Varen Breda. Hier bieden we diverse luxe sloepen waar je met gezelschappen van 10 personen tot aan 50 personen op 1 sloep kan varen.

Deze tochten zijn uit te breiden met verschillende luxe arrangementen. Van BBQ’s tot lunch en van Tapas tot drankjes aan boord. Deze sloepen worden altijd met een ervaren schipper gevaren en zijn erg leuk met een groep!

Tarief 1 uur vanaf €17,50 per persoon